22:45

Det finns många små tankar i mitt huvud nu, jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem.
Det susar och blåser i mitt huvud. Jag är som ett kontor ungefär. Jag är det stora rummet, som ofta är stressigt. Det är lådor överallt, och papperna flyger hit och dit, kors och tvärs. Jag vet inte vart jag ska lägga alla papper, så en del måste jag kasta ut genom fönstret. och så får jag en ny tanke. och så blir kontoret större. Jag är tokig.

Det finns mycket jag skulle vilja vara som jag inte är, och jag vet att jag inte är ensam om det.
Det finns mycket som jag har som jag ibland ser det fina i, jag är en helt normal människa helt enkelt.


17:58

Precis som de tre små gummorna gick jag och farfar på Nora marknaden idag, och det var vi inte ensama om kan jag lova. Där fanns allt mellan himmel och jord, såsom blommiga muffinsformar (ja, jag köpte), begagnade pokémon figurer och T-shirtar i alla dess former och storlekar. Och det där med Nora glassen, den har en smak som ingen annan glass kan slå!

DET BLÅSER.






HAMSTER PÅ RYMMEN.

Ni vet Mellvin, tokhamstern, han var på äventyr idag. Jag höll på att få en hjärtinfakt när jag upptäckte att buren var tom.
Jag vet inte hur jag bar mig åt, men jag lyckades hitta honom bakom tvättmaskinen. Han hade gottat ner sig i en mysig damhög. När jag lyckats peta fram honom med en golvmopp såg han lite skamsen ut, och det var rätt åt honom! Nu ligger han och sover i sin bur, han drömmer säkert om vart han ska gömma sig nästa gång?

KLOCKSLAG.



16:24



08:12

Innan skolan börjar ska jag försöka samanfatta gårdagen.
Mina kompisar sjöng och grattade mig i skolmatsalen.
Jag fick väldigt mycket fint, bland annan en röd cyckel som jag var i väldigt stort behov av.
Några nära och kära kom på fika senare på kvällen.

21:04

Jag är sjukt, sjukt galen i cupcakes. Med en cupcake har man 1000 möjligheter, (jag kommer bara på några nu, men jag känner det på mig!). Jag älskar att fotografera, så det bästa jag vet när någonting smarrigt flyger ur ungnen är att fotta det, så det gäller att vara snabb innan sötsaken hamnar i någons mage.
Idag bakade jag och Johanna cupcakes, det är muffins, gärna stora, med smet, eller 'frosting' som det kallas, på toppen.

Imorgon kl.11.00 har jag levt i 14 år. Då har jag varit med om alla hjärtans dag 14 gånger och jag har vaknat av 'ja må hon leva' 13 gånger, om ingen sjöng för mig när jag föddes, förståss!



UNDER VATTNET.


TOKSÖT.

Mina damer och herrar, låt mig presentera min lata hamster Mellvin.
Hans favorit sysslor är att äta och att sova (som man ser på bilderna).
Han kommer troligen att poppa upp lite då och då.


IS KRÄM.

Är jag konstig som jag säger att jag inte tycker om chockladglass?
När jag väl stog där och skulle välja Ben & Jerry's så kom jag på mig själv med att bland top 5 fanns ingen med chockladglass i (men det betyder inte att jag inte tycker om chocklad, för jag älskar chocklad, jag är kär i chocklad).
Hur som haver, det blev i alla fall caramel chew chew som fick följa med mig hem och få en lång och plågsam död.
Det var skarpa linjer mellan den och bohemian raspberry, men jag lät min stora passion för kolasås segra.

Föresten skulle det vara skönt om jag fick sova något i natt, det är inte lätt att sova när man är försyld och hostig.

OH MY LORD.

Mitt huvud sprängs snart i tusen små bitar, jag kan inte förstå hur jag kan sitta vid datan nu? Imorgon börjar skolan igen, och jag känner mig så fruktansvärt stressad. Det känns som att jag har miljoner saker kvar att göra tills imorgon.
Och hur ska jag lyckas ta mig upp i morgon bitti? Och vilken tid ska jag gå upp? Julia skulle behöva sansa sig lite grann.

KOLASÅS? INGEN BIG DEAL.

Var kan man köpa sånna där glassmaskiner som finns på donken? En sådan underbar pryl skulle passa in i vårat kök perfekt! (Är det för mycket begärt att önska sig en i födelsedagspresent?).
Jag skulle inte tacka nej till en glass med kolatopping. En sådan fick jag avnjuta för första gången på ganska länge idag med Glenn, och gammla barndoms minnen poppade upp i mitt huvud. På tal om mitt huvud har det fått sig en ny frisyr idag, Eller ja, jag toppade mig lite och fixade till luggen.

DOT DOT DASH.

När jag var i Stockholm med Glenn för några veckor sedan hittade jag en riktig tokbok på urban outfitters.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till, men jag skulle ha ångrat mig starkt om jag inte hade köpt den.
Pappa har alltid sagt att 'det är inte priset som är det viktiga, utan hur mycket man får för pengarna' så när priset var nedsatt från 1000 riksdaler till 300 köpte jag den direkt.
Boken är proppad med små filurer, måste vara världens onödigaste men bästa tidsfördriv någonsin!

JAG? KRÅNGLIG? NEJNEJ.

Vi är pusselbitar allihopa, och alla gillar att vara med olika personer. Folk med samma humor och intressen t.e.x ( Ibland kan man ju vara värsta motsatser till varandra, men ändå sitta ihop som om det vore klister imellan). Ibland kan man söka sig till varandra, men ibland är det bara som att det är bestämmt att man ska sitta ihop. Annars kan det vara så att man fastnar med någon en kort tid, för att sedan erfaren och stark gå där ifrån och ta sig vidare. Glenn förklarade för mig idag att ödet är som en skriven historia, och att vi lever efter den historien. Ungefär som en bestämd slump. så tror jag att det är.

Idag har jag sprungit omkring med Linnéa på marieberg hela dagen och letat efter att par senapsfärgade strumpbyxor, men det fanns inte någon stans. från VILA köpte jag en skjorta som lika gärna kunde ha kommit direkt från himlen, och ett hårband med en rosett på. Nu på kvällen har jag, Glenn, Emma, Malin och Lydia käkat lite och kollat på film.

AUGUSTIS FÖRSTA KRÄFTIS!

Igår hade jag en mycket trevlig kväll, men jag erkänner att jag var lite illa ute. Jag har aldrig, och kommer troligen aldrig, bli ett strörre fan av kräftor. Det blir som att jag tycker synd om dem på något vis, de bara ligger där helt livlösa och kan inte försvara sig, och så vill jag inte äta dem. kvällens värd, Pernilla, är en av mina sjukaste, konstigaste, tokigaste och ja, bästa vänner. Till förrätt fick vi paj (OCH SATAN VILKEN GOD PAJ!) och sen fick vi knäcka skalen på de små osklydiga kräftorna.

BAGARSKILLS.

Sega dagar kommer alltid att finnas, så när du blir fångad av en, är det ingen idé att göra motstånd.
Jag har haft en riktigt, riktig seg dag, jag har sovit och ätit, sen bakade jag lite färgglada bananmuffins för att pigga upp mig själv.

RSS 2.0