++

Och så frågar man sig om man ska skaffa facebook. Varför frågar man sig själv det? Facebook är den ända sanna glädjen, facebook har allt. Facebook har farmville. Facebook har det ända jag behöver för att överleva. JAG BEHÖVER BARA FARMVILLE FÖR ATT VARA EN LYCKLIG MÄNNISKA! åh.

Av någon anleding har jag faktiskt sätdat hela mitt rum idag, ink under sägen.  Skrivbordet har också fått sig en synlig yta. later jao.

I CAME I SAW I KICKED YOUR ASS




Lång(och då menar jag lång)ärmad tröja - JC
Halsduk - MONKI
Ring - KALLEVALLA
Strumpbyxor - AMERICAN APPAREL

OH HAPPYDAY

Vad hände med mentorstiden? vad hände med veckans sista mattelektion? Vad hände med den sista skoldagen innan lovet som skulle vara så lång? Den tog bara slut. Nio lediga dagar från idag. Nio dagar utan iskalla och tidiga mornar och inte en endaste liten läxa att läsa på! YES YES YES!


GODEFTERMIDDAG

Den första goda nyheten lyder, min infektion i tumnageln har omvandlats till ett litet oskyldigt sår som jag inte längre plågas av 24/7. Den andra goda nyheten lyder, MIN SVENSKA UPPSATS GICK TYDLIGEN HEM HOS MR. SVENSKAUNDERVISARE! Dessutom börjar mina andra läxhögar krympa lite grann för varje dag som går. Nu på slutet är det bara lite matte som ska in, men sen när lovet kommer igång kommer det inte vara på tal om något plugg alls.



MY PRECIOUS

Gode gud, det här är tokstiligt! Rent och fräscht. Mina nya vita converse.

För att vara jag startade jag dagen ovanligt tidigt. Jag grabbade kameran, halsdugen och tog en premiärpromenad med nya dojorna. Jag har så mycket att tänka på, men det här sägs vara en fas i livet som (hur jobbig den än må vara) man behöver. Right now, körslaget i repris. Peace.


SKEPPSBRUTEN

Jag har minst 38657645 anledningar att tycka illa om hösten. Den är regnig och ruggig, ingen speciellt glad årstid med tanke på att sommaren så plötsligt bara tar sitt bagage och sticker iväg. Enligt en undersökning blir många fler deprimerade på hösten än på sommaren, våren eller vintern. Eftersom att det är kallt blir man lättare försyld och får ont i halsen. Om man ska ha ont i halsen en hel höst går det åt en massa halstabletter, och det är inte
gratis. så, hösten är besvärligt och dyr - hur kan det då komma sig att det är på hösten som jag mår som bäst?




Tröjan kommer från JC.

08:21

Jag har mitt huvud uppe bland molnen. Jag flygar högt över Arboga. Jag vill inte komma ner än. Jag kan inte tänka klart, allt är så dimmigt och suddigt. Jag har huvudet i en burk. åh.

Så här står det till. Jag har ingen energi som hälst för att vara glad. Och om jag möjligtvis skulle vara glad, så skulle jag inte tänka på det. Jag kan inte tänka alls. Det är som att jag inte vet vem jag är, och jag vet inte vem jag vill vara, eller hur jag vill vara. Jag orkar inte ta tag i saker, det ända jag gör nu om dagarna är att lyssna på actric monkeys och att sticka (en röd halsduk ska det bli föresten).

Jag undrar om det igentligen händer saker hela tiden, som jag inte ser eller lägger märke till?

17:50

Det är helt och hållet Elsas förtjänst att min blogg har blivit så snygg, kodmallar hit och dit är inte direkt min melodi. Tusen tack, sötnos min!

Syster och Julia tog hojen och parvlade sig upp på stan idag för en gång skull. Sen får kvittot tala för sig.



HELLOYOU GOODNESS

I kväll ska jag inte tänka på någonting alls. Jag har pluggat som ett djur hela satans veckan. Nu ska jag bara ta det lungt. Och äta ben & jerry's. Later jao.


PLAY



Håkan Hellström - tro och tvivel

08:08

Idag är det dagen då Julia ska ta steget ut i världen, Jag ska mocka bort all koskit som kommer i min väg, jag ska inte längre gråta över spilld mjölk och jag ska inte längre mua när jag inte får som jag vill - Jag överlämnar allt åt kossorna. Ja! Jag ska tilbringa nästan hela dagen på en ladugård! I'm off to the cowie-place.

20:58

Jag tror att jag är ett levande batteri. När jag har laddat, eller ja, sovit, bra så kan jag hålla igång i hur länge som hälst. Och det skulle behövas nu när jag går i skolan. Men det är raka motsatsen. Jag sover nästan ingenting om nätterna. Och när jag väl sover så drömmer jag, och vaknar, sen kan jag inte somna om på ett bra tag. Och så går det runt tills väcknings-alarmet på min mobil börjar skråla.

Efter skolan gick i alla fall jag och Emma upp på stan och tog oss en fika på Saga.


08:10

Jag har bara bankat in det i mitt huvud nu. Jag ska aldrig, aldrig, aldrig någonsin tappa respekten för mig själv. Jag är precis lika mycket värd som alla andra, och jag är speciell på mitt sätt (lika du är speciell på ditt sätt). Och grejen med det är att man kan inte vara fel eller dålig när man är som man är.

PLAY IT.




Arctic monkeys - the view from the afternoon

21:47

Ja, då har man kommit till den punkten då man måste städa rummet för att slippa känslan av 'nej, jag gör det senare' eller 'imorgon, imorgon!'. Jag tog mig i kragen och gjorde pinan kort (jag erkänner att typ 90% hamnade under sängen, men det får lov att vara så en slö söndag). I'm out.




DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT

Väntar förhoppningsvis aldrig för länge. Bloggen är under renovering. Ny bloggdesign ska det vara, och det inom kort!

Förövrigt är lager-på-lager-på-lager-på-lager kjolen och kassler-strumpbyxorna på, här ska dansas cancan tills jag inte vet vad jag heter. 13:40 i rotundan, medborgarhuset, för den som vill se vackra flickors kjolar flyga åt all möjliga håll. Nu ska det smaka med lite currykyckling, peace!

22:23





Nedersta bilden är en lampa, som ser ut som en fågelbur. Den var full med låtsasfåglar, och om jag finge några tusenlappar så skulle den ha fått sin plats i mitt rum. Jag köpte mig en klocka i alla fall, en röd och fin. (och tredje bilden diggar vi skarpt!)

08:58

Så, fredagen kom till lilla Arboga med frost och kyla, men jag säger som i en välkänd reklam, 'that's life, that's what all the people say'. Jag ser faktiskt redan några dansande solkatter här i fönstert. Om inga ändringar, kommer det här nog att bli en ganska rolig dag. På fredagar slutar jag vid 14:40, men idag ska jag sluta redan prick 13:00.
Jag, syster, mor och far tar bilen och åker iväg på äventyr i Stockholm! Design och inrednings mässa skulle det visst vara. Skorna är på och likaså mitt nyborstade smile!

15:38

Tre timmars orientering sätter sina spår. Jag har ingen känsel i fötterna, jag är lerig i ansiktet (krigsmåling) och mina nya, fina, föredetta vita skor har fått sig en mer grönbrun nyans. Men det känns helt okej, för jag hade en riktigt rolig dag ändå där ute i skogen (Men det känns skönare att ligga hemma som en annan soffpotatis) Im out.

RSS 2.0