time left to Kent

time to destination: 12 hours and 45 minutes
Mood: fucking awesome

if the silence takes you then I hope it takes me too


some nights are pizzanights


Just like the living dead, I've got a taste for something

.. and i'm home! Utan en speciellt brun bränna och utan Malaria är Sverige en ganska soft stad att komma hem till, trotts att jag haft det sjukligt bra. Med 23 sammanlagda flygtimmar, apor, vita stränder, sol, hotellrumssängar, sjukt exotisk mat och strandkrabbor var det helt okej att flyga in i ett svalt och sovande land. Och hur kallt den än var, har jag saknat den kylan.

sen ramlar jag ut så vitt jag vet

Resväskorna är packade, tänderna är borstade, Mp3erna är laddade och Mellvin är lämnad hos Madde. Allt är klart! In i minsta detalj. Två veckor utan snö i ett land långt härifrån. Hittar jag en dator där någonstans bland palmer och elefanter kanske jag slänger in ett inlägg. Eller så skiter jag i det och solar, badar, shoppar asbilligt eller äter supernice mat istället. I'M OFF TO THAILAND!

när jag var liten försvann jag in i tv:n

Jo minsan! Jag har varit världens nödvändigaste och efektivaste människa idag! Fasten det är lov har jag pluggat, jag har städat och jag har packat (två dagar kvar, WOHO!). Jag lyckades locka ut Rutan på en bit pizza också, och en kopp kaffe hos farfar.

redhead is gone

Detta kom väldigt oväntat. Från rödhårig till svarthårig, snabbt som tusan! På 40 minuter var mitt röda svall ett minne blott. Jag vet inte vart det tog vägen. Kanske är en vardaglig variation eller någonting jag behåller ett tag. Vem vet?

RSS 2.0