were to get some awesome clothes


(klicka på bilderna så kommer du till hemsidan. Jag är ganska händig, huh?)

before our innocence was lost

För allmänhetens vetande, det ligger snö på min gräsmatta. En hel drös med snö. Halva Antarktis på en sådan liten yta. Det ligger även snö på min ballkong, mitt tak, över hela min stad och förmodligen även över många andra städer också. De första veckorna var det kul, men nu har min känsla för snö omvandlats till rent hat. Jag njuter av att sparka på den och förtära den i små, minimaliska, obetydliga bitar. Denna kyla har dessutom gjort mig försyld. Jag bugar och bockar för det. 1600 kr lär jag ha rasslat ihop inom nio dagar. Semesterpengar U see. Allt jag egentligen vill köpa nu är Placeboskivan Meds. Den vill jag verkligen ha. Det blir i sådana fall skiva nr 24 i min skivsamling. Jag måste ha den. måste.

we will never sleep

För tillfället är jag seg åt alla håll och kanter. Jag är en som inte har alla hästar hemma, jag har en skruv lös och jag tittar allderles för mycket på Phineas and Ferb. Jag har misslyckats med många desperata försöka att ge min blogg den ultimataste designen, mitt huvud står ganska still. Det är ganska tomt på ideér. Jag har kanske mist en bråkdel av mitt kreativa sinne? Om sanningen ska fram, är jag en sådant trött flickebarn. Jag funderar på att lägga ner några hundralappar på dextrosol för att hålla huvudet upprätt. Förmodligen blir jag biten utav plånboken. Stackars min plånbok. Han måste vara hungrig, den kraken. Inga pengar får han. De slantar jag faktiskt har ligger i ett kuvert och väntar på att få shoppas upp i Thailand. Om 2 veckor lär jag ligga på en strand någonstans. Klättra efter kokosnötter. Simma bland fina fiskar. U get it.  Snön irriterar mig.

i told you to walk that way

Summan av 4 sömnlösa nätter + kväljningar + plugg + en halvfylld spyhink blir ungefär resultatet av min tillvaro de senaste dagarna. Förmodligen var det själva slutsattsen efter 84768764787638736 stressiga veckor, för lite sömn och för mycket things to do (för att inte tala om things to do när jag borde sova). Imorgon ska jag i alla fall försöka pallra mig iväg till skolan hade jag tänkt mig. I snöstormen. Åh, just. Idag anlände min bok från bibblan som jag som jag har längtat efter ett bra tag nu. 'And I don't want to live this life', vilken är en bok av Sid Vicious (my big crush) flickvänns mamma. Ett par hundra sidor närmare all vetenskaplig information om 80 - talets grymmaste människa. och snyggaste.

RSS 2.0