19.22

Jag vet inte riktigt om jag är död eller om jag lever. Jag är nog sjuk.

LIVE PÅ BENGANS


Idag stod jag och Josefine & co. två meter ifrån både Hästpojken och Daniel Gilbert.

STOCKHOLMSTAD


+

Om cirka 13 timmar sitter jag förmodligen på ett tåg i rullande riktning mot Stockholm stad! Jag ska besöka min vän Josefine som jag inte har sett skymten av på nästan 5 år! Just nu ligger både jag och kameran på laddning inför morgondagen.

X SOM I XMAS

Traditioner får inte, ska inte och har inte ändrats i våran familj när det kommer till julafton. På morgonen är det skattjakt efter julklappar som gäller, inga andra bananer. Efter det kommer vi till frukosten, då alla slåss om mandeln i gröten. Det är kanske då ett kinderägg betyder mäst på hela året, när det är det man får som pris. Efter stadie 1 och stadie 2 brukar folket rulla in lite hur som hälst. Lite julklappar ges, lite julklappar tas. Klockan 15:00 har jag och syster första parkett framför TV:n, som vi har haft år efter år efter år. Lite knäck, lite julmust. Tända ljus och mys.

++

På min önskelista ligger bland annat biljetter till Kent och Billy talent, indianpärlor, skivor, pengar och lite annat tjafs som jag hade chans att skriva medans listan fortfarande kunde uppdateras. Så min fråga till dig är ..

LJUD

BMTH - Count your blessings
MEMPHIS MAY FIRE - North Atlantic vs North Carolina
MUSE
- Uprising (Lydia's song)
FRANK TURNER - Try this at home
UNDEROATH - Letting go of tonight
KENT - Sjukhus
BOB DYLAN - Like a rolling stone
NEVER! SHOUT! NEVER! - Trouble

PEANUTBUTTER/

TITTA VAD JAG HITTADE! En allderles egen jordnötsmörsburk att förvara mina finaste pennor i! Tack Julia för att du gör moder natur en tjänst och återvinner.

BRAN NEW

Jag kan ha den på mig så ofta jag vill, hälst hela tiden. Om jag vill kan jag sova i den, kanske ta en promenad i den. Kanske äta glass om jag är försiktig så att jag inte spiller på den. Kanske att jag har den på mig på självaste julafton. Den underbaraste makablaste och makalösaste skjortan genomtiderna pryder mig så fint. Den äro min!

Förövrigt har mitt prylföråd utväcklats ett snäpp. Lars Winnerbäcks nya, Arctic Monkeys live at apollo dvd (som förmodligen kommer att rulla glödande här hemma) och en liten rocksound. Jag klarar mig ett tag till.


++++


...Eller Pernillas verition 'tja, brukar du hänga här ofta eller?'. Jag kan inte rå för sånt här. Det är så stans sinnessjukt kul. Ett utdrag ur boken 'får man verkligen skratta åt det här?'. Kort och gott, my cup of tea.

REDHEAD ++


REDHEAD

Nu ligger snön där den ska ligga, må gudarna veta. Nu rör du dig inte ur fläcken!

Röd är en väldigt fin färg tycker jag. Som en vän sa, 'röd är mer än en färg. det är kärlek, makt, styrka och nu även kent . .'. Jag kännde bara att det iprincip inte fanns mycket alls att frukta. Röd är en fin färg, självklart att jag ska bli rödhårig, nu såhär till julen också! Jag for in på ICA, roffade åt mig en intensiv röd hårfärgsförpackning, la fram både tre och fyra tjugolappar på kassabordet och skyndade mig hem. Efter sisådär en halvtimme var den brunhåriga Julia ett minne blott. Jag kan erkänna att jag inte blev helt nöjd till en början, men efter en åktur med plattången och tupperingskammen tycker jag själv att det blev en trevlig syn. pics comes later.

ROLING BY ON MY SPOTIFY

Så, musik är en stor sak. Om man bara kunde se ljudvågor skulle det nog vara lättare att inse det. För mig är musiken en stor del av mig själv. Den där pirriga känslan man får när man hör sin favoritlåt, den kan förändra ganska mycket. Kanske bara ett gittarriff, en mening som påminner om någonting eller en speciell tonart som får dig att stanna upp ett ögonblick. Någonting som berör eller någonting som bara är allmänt roligt att springa omkring och ruffsa håret till. Det är ungefär som en osynlig värld som man får upptäcka själv, typ söka sig till, eller nått. Här har vi fyra fina saker att lyssna på;

Anti-flag - Sodom, Gomorrah, Washington D.C. (sheep in shepherd's clothing)
Kent - Sundance kid
Arctic monkeys - The view from the afternoon
Billy talent - Surrender

I'LL GO TO SLEEP

Jag har lite för lite tid. Allderles för mycket i skolan. Jag har blivit betydligt tröttare än förut, konstant. all the time. Jag känner mig så oldschool som sover middag också. Hur som haver, fyra prov den här veckan. FYRA! Bortom det har jag minst 7654653 andra saker som står på min to-do-list. Inga julklappar köppta ännu. Inga julkort skrivna. Den där jätteviktiga bokrecensionen som ska vara inne på fredag har jag inte tagit itu med. Jag lär inte gå rastlös imorgon. Är jag den ända, eller har du inte heller köppt julklappar än?

YOU ARE THE CRAZY ONE, KIDDO

I hang out with this guy today

SKYSKRAPA X3



NÅGONTING NYTT 2010


källa: http://msn.se

I WANT YOU AND YOU AND YOU

Samanlagt 800 kronor. Samanlagt vad jag vill ha men inte har råd med.


Samtliga bilder från Monki

RSS 2.0