RINGAR.



19:48

När lördagen kommer är alla barn glada. Mitt levande lördagsgodis Emma och jag tog första bästa tåget till Västerås. Vi rullade (rullar tåg?) upp till centralen och där väntade oss en tokrolig dag, som innehöll bland annat räkor, vitaminberikade gelébjörnar, lite smått misslyckade legitimationskort och ananaspudding.

Tacos och mys på G!


21:36

Några godbitar som följde med mig hem från Eskilstuna idag.




Hulken-Tisha, H&M.
Halsduk, Monki.
Du underbara kofta, Monki.
Senapsgula strumpbyxor, H&M.


19:41

Hujeda mig! Jag ligger i en hög med historia böcker, ett och annat biologipapper och lite tyska förhör här och där.
Hur ska detta sluta?

Nu väntar mig korvstroganoff nere från köket.

20:47

Julia går med strömmen . .
Skare vara en smootie?

1. Herr jordgubbe, Fru blåbär, unge fröken banan och unge herr björnbär bereder sig på en åktur i mixern.
2. Lite yoghurt på det. mixa och häll upp i ett glas . .
3. Och ha på något mumsigt.
4. NAMM NAMM!



22:56

I våran frys ligger en kär vän till mig, en bokstavligen god vän.
Jag talar om Half baked.
Han blir mitt saftiga byte för kvällen! Vilken B&J är godast?


14:22

Hej höst, hej känslor. Jag trodde faktiskt att det skulle dröja ett bra tag tills jag skulle få känslor för någon igen, men icke sa nicke. Jag känner mig som, ja, jag vet inte vad, en kastrull med makaroner som håller på att koka över! Bra känns det i alla fall. Riktigt bra faktiskt. Åh, gud vad bra det känns!

Om sisådär, fyra timmar kommer Lydia och hämtar mig så ska vi knottra oss iväg till dansen. Tills dess ska jag fotta lite och leva loppan!



21:15

Jag kan inte förstå hur allt kan få plats i min kalender? Jag pluggar hela tiden. Jag pluggar nu, jag pluggade igår och i förrgår. Och imorgon. Och så äter jag små kexfiskar samtidigt.
Hur som haver, idag hade jag prov på medeltiden. Det känns helt okej, faktiskt. Men jag erkänner att jag kunde ha pluggat lite mer (hur det nu kan vara möjligt).
Åh, vad det ska bli skönt att gå och lägga sig nu. Fast först ska jag ta mig en korvmacka.

NÄLLA & STELLA.




IN THE AIR.

Allderles nyss när jag öppnade ytterdörren slog en våg av kyla emot mig, och så luktade det så där höstigt. Det var tyst och kvavt, och så var det blött i gräset. Jag har faktiskt ingenting emot hösten. Allt som händer är ju att termometern blir stamkund på den kallare fronten, och allt som det hör till.

08:06

Negativa saker med skoljoggen är; Det är säkert kallt ute, det är långt, jag är trött, jag är sur som en omogen citron och bitter som en omogen graperukt, jag tror att jag har svininfluensan, det är hål i min strumpa och mitt hår påminner om en riktigt ful fisk, eller en död bäver, kalla det vad du vill. Det positiva med detta är att jag för en gång skull får röra på min kropp som är gjord för att tillbringa 24 timmar om dygnet framför TV:n. Over and out.

14:15

Nu när svininfluensan är the fear #1 kännde jag mig tvungen till att städa mellvins bur. Jag städade föresten mellvin också. Ett bad i hanfatet fick han. Mellvin kan inte prata, men den blicken han gav mig när jag hade trokat honom förstog jag klart och tydligt ändå; - 'när jag blir universums härskare och tar över världen ska jag döda dig, först!'.

HÅKAN HELLSTRÖM.

Jag har aldrig sett så många huvuden på en och samma gång, det var huvuden överallt!
vart man än vände sig. Om man vände sig mot scenen kunde man få se att brunt och krulligt huvud, ett av världens bästa huvud!











'Jag kan se varenda en av er'

DRAWINGS.





22:54

Jorden anropar Julia! Vart håller du hus? Jotack, jag är hemma. Och jag har många saker som bekymmrar mig förstår du. Det är läxor var jag än sätter min fot.

I morse när jag vaknade låg jag i en jättestor mattebok. Vad händer? Jag måste komma undan dessa vredens mattetal som min hjärna inte förstår sig på! Jag springer mot dörren, men den hade förvandlats till ett stort gloshäfte!
Väl nere. När jag ska äta min gröt är den allderles för varm så jag öppnar kylskåpet och sträcker ut handen för att ta mjölken, men den hade förvandlats till min tyskaperm! Mina skor kom jag knappt i, för skohornet hade lust att vara en kemibok idag. Sen blev jag försenad till skolan, för min cyckel hade förvandlat sig till en tjock bok om 'männsikokroppens fantastiska egenskper'.

Jag är helt slut.

08:11

Jag har sparat och sparat, Jag har bönat och bett. Jag har gjort allt för att uppnå platina nivå i mitt liv, meningen med att jag finns. Och nu, igår, så skedde det otroliga. Jag har beställt den snyggaste, underbaraste, ultimataste, fantastiskaste och makalösaste tröja mina ögon någonsin skådat! Jag känner min hedrad! Jag känner mig hel!
åhja, en svart T-shirt.
'Jaha', tänker du, 'och?'.
Det, min vän, ska jag förklara för dig klart och tydligt. Länsgst upp, en bit under kragen, står det BILLY TALENT med stora gula bokstäver. tack gud för att jag fick leva i samma tid som denna tröja skapades!

Nu ska jag ta min cyckel och rulla till skolan!

RSS 2.0